Trabzon’daki uyuşturucu operasyonunda 7 tutuklama

Trabzon'un Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde jandarmanın yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar, Sürmene Adliyesi'ne...

Trabzon'un Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde jandarmanın yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli şahıslar, Sürmene Adliyesi'ne sevk edildi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, önceki gün Sürmene ve Köprübaşı ilçelerindeki 22 farklı adreste gerçekleştirdiği şafak operasyonunda, uyuşturucu madde üretimi ve satışı yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan 14 kişi, jandarmadaki ifadelerinin ardından savcılığa getirildi.

Sürmene Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade veren şahıslardan, Mustafa B. (67), Mustafa K. (62), Başar K. (59), Niyazi T. (43), Yıldıray K. (42), İbrahim E. (35), Kadir K. (26) sevk edildikleri mahkemece "suç örgütü kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkemeye sevk edilen, Ömer Y. (76), Hasan S. (44), Sebahattin B. (44), Nihat S. (41) için adli kontrol şartı getirdi. Şahıslardan, K.K. (45), A.K. (37), H.U. (32) ise jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerinin, adreslerinde bulamadığı ve il dışında olduğunu tespit ettiği 2 şüpheli şahsı yakalama çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Asayiş Haberleri

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı
Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı
Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı
Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı
Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar devam ediyor
Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendilerine mezar oldu