Talasgücü Belediyespor galibiyet ile başladı

U-14 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi Mersin'de temsil eden Talasgücü Belediyespor, ilk maçında bugün Adana Seyhan Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Spor

U-14 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi Mersin'de temsil eden Talasgücü Belediyespor, ilk maçında bugün Adana Seyhan Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Mersin Grubu'nda ilk maçına bugün Seyfi Ali Stadı'nda Adana Seyhan Belediyespor karşısında çıkan Talasgücü Belediyespor, rakibini Emirhan Bircan'ın attığı tek gol ile mağlup ederek grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptı. Teknik Patron Gökhan Dursun, güçlü rakipleri önünde iyi bir maç çıkardıklarını dile getirerek, sahadan galibiyet ile ayrılan oyuncularını kutladı.

Talasgücü Belediyespor, ikinci maçını 1 Nisan Cumartesi günü Osmaniye Akdenizspor ile oynayacak. Grup maçları 2 Nisan'da yine Seyfi Ali Stadı'nda oynanacak final karşılaşması ile son bulacak.

Spor Haberleri

Montella: "Ortamı görmek, tecrübe etmek, 2026 için önemli"
A Milli Takım, ABD maçı hazırlıklarını tamamladı
Hacıosmanoğlu: "Bizim yapacağımız iki iş var; önce Gürcistan’ı, sonra da İspanya’yı yenmek"
Basketbol Süper Ligi: Beşiktaş: 87 - A. Efes: 90
A Milli Takım’da bayramlaşma töreni yapıldı
A Milli Takım’da bayramlaşma töreni yapıldı
Roma’da Gasperini dönemi
A Milli Kadın Futbol Takımı, Kosova ile eşleşti
Devin Özek, Fenerbahçe’nin futbol direktörü oldu
A Milli Takım, Tayland’ı 3-0 mağlup etti