TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Ünalan:

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Sebahattin Ünalan, sosyal medyada 'TÜBİTAK'tan ödül alamadı yurt dışından ödül aldı' şeklindeki haberlerde bahsi...

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Sebahattin Ünalan, sosyal medyada "TÜBİTAK'tan ödül alamadı yurt dışından ödül aldı" şeklindeki haberlerde bahsi geçen yurt dışı kurumlarının FETÖ'ye ait kurumlar olduğunu iddia etti.

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Sebahattin Ünalan, sosyal medya vasıtasıyla zaman zaman yayılan ve halkta TÜBİTAK'a karşı önyargı oluşturan, "TÜBİTAK'tan ödül alamadı yurt dışından ödül aldı" şeklindeki bahsi geçen yurt dışı kurumlarının FETÖ bağlantılı kurumları olduğunu söyledi. Bu tür enformasyonların, TÜBİTAK'ın ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyetinin itibarını zedelemek için kasıtlı olarak yayıldığını dile getiren Prof. Dr. Sebahattin Ünalan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu tür olayların hepsi son siyasi gelişmeler çerçevesinde bir arka plana sahip. Burada başarısız olan ama yurt dışında başarılı olduğu iddia edilen projelerle ilgili haberlerde, yurt dışındaki birimler takip edildiğinde, şu anda devletimizin, sistemimizin başına bela olan sistemle alakalı olduğunu görüyoruz. Bu, Türk devletinin kurumlarını yıpratmak için yapılan basit hamleler. Arka planı bu şekilde. Yani aslında bunlar yine başarılı projeler değil."

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Ünalan:

TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Ünalan:

Türkiye Haberleri

19 Mayıs ’Bursa Gençlik Şenliği’ ile doyasıya yaşanıyor
Liseli gençlerden anlamlı yürüyüş
Köyceğiz’de uçurtmalar neşeyle uçuruldu
Arnavutköy’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Erzincan’da açık hava sineması etkinliği yoğun ilgi gördü
Yüksekova’da ticari taksi ücretlerine zam yapıldı
Tercan’da Gençlik Yürüyüşü yapıldı
Bakan Yumaklı: "Amasya’daki hayvana eziyet görüntüleri kesinlikle kabul edilebilir değildir"
Esenlerli gençler “Filistin Özgürlük Dansı Gösterisi”nde bir araya geldi
Başkan Serkan Acar’dan tarihi maç öncesi Aliağalılara çağrı