Tuğrulhan Erdemir’den muhteşem başlangıç

Antalya'da bugün başlayan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda milli sporcu Tuğrulhan Erdemir, daha önce birçok kez Dünya ve Avrupa Şampiyonu...

Antalya'da bugün başlayan Genç Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda milli sporcu Tuğrulhan Erdemir, daha önce birçok kez Dünya ve Avrupa Şampiyonu olmuş Azeri rakibi Bakhtiyar Gazibayov'u yenerek turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı.

Açılış töreninin ardından başlayan müsabakalarda geçen yılın Genç Erkekler Dünya Şampiyonu olan milli boksör Tuğrulhan Erdemir, gençler kategorisinde Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan ve katıldığı tüm organizasyonlarda favori gösterilen Azeri Bakhtiyar Gazibayov'u mağlup ederek çok önemli bir başarıya imza attı.

Bu sonuçla bir üst tura yükselen Tuğrulhan Erdemir, altın madalya hedefinde en önemli rakiplerinden birini saf dışı bıraktı.

Organizasyon, 27 Ekim'de oynanacak final maçları ile tamamlanacak.

Tuğrulhan Erdemir’den muhteşem başlangıç

Tuğrulhan Erdemir’den muhteşem başlangıç

Spor Haberleri

Ebru Topçu: "Hayalimi yaşıyorum"
Metin Ülgen: "Çok mutluyum, tarifi mümkün değil"
Galatasaray Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu
İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi
Elazığspor, Erbaaspor’la hazırlık maçı yapacak
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında sahasında karşılaştığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.
Elazığspor’a prim destekleri yağıyor
Eczacıbaşı Dynavit, Yasemin Şahin’e teşekkür etti
Türkiye’nin 33. Fabrika Voleybolu Gümüşhane’ye açıldı
Hollanda’da şampiyon PSV Eindhoven!