Tunceli'de evlilik öncesi muayene ve danışmanlık eğitimi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından toplum sağlığı merkezi ve aile hekimliği çalışanlarına evlilik öncesi muayene ve danışmanlık eğitimi verildiği bildirildi.Müdürlükten...

TUNCELİ (AA) - Tunceli Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından toplum sağlığı merkezi ve aile hekimliği çalışanlarına evlilik öncesi muayene ve danışmanlık eğitimi verildiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Tunceli Halk Sağlığı tarafından, üreme sağlığı eğitimleri kapsamında yürütülen evlilik öncesi muayene ve danışmanlık hizmetleri eğitimi, toplum sağlığı merkezi ve aile hekimliği çalışanlarının katılımıyla KETEM eğitim salonunda gerçekleştirildiği belirtildi.

Eğitimlerin devam devam edeceği aktarılan açıklamada, "Eğitim kapsamında evlenecek çiftlere, sağlıklı aile yapısı, üreme sağlığı, gebeliği önleyici yöntemler, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve kalıtsal kan hastalıkları hakkında danışmanlık hizmeti verilmesi ile bazı kan tahlillerinin evlilik öncesi yapılması konularında bilgilendirmeler yapılmıştır" denildi.

Yerel Haberleri

Polisler, Hıdırellez kutlamalarında broşür dağıttı
Küçükoğlu ailesinin acı günü
Domaniç’te Selim Dede’yi Anma ve Hıdırellez şenlikleri
Belediye’ye ait işletmelerde İsrail menşeili ürünler satılmayacak
Kütahya’da “Hıdırellez” ve “Fetih” coşkusu yaşandı
Büyükşehir’den tramvay açıklaması
KMÜ’de ’Hıdırellez ve Bahar Şenlikleri’
Başkan Sandıkçı: "İlçemize yeni yatırımlar kazandırmak için gayretle çalışıyoruz"
Milas’ta ‘Halk Günü’ uygulaması
Eyyübiye’de 7 mahallede eş zamanlı çalışma