Turistleri taşıyan tur minibüsü şarampole yuvarlandı: 13 yaralı

Antalya'da, havaalanından aldığı 12 Alman turisti Alanya'daki otellere götüren tur minibüsü, seyir halindeyken lastiği patlayınca önce bariyerlere çarptı...

Antalya'da, havaalanından aldığı 12 Alman turisti Alanya'daki otellere götüren tur minibüsü, seyir halindeyken lastiği patlayınca önce bariyerlere çarptı ardından şarampole yuvarlandı. Kazada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 12 turist yaralandı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-400 Karayolu Manavgat ilçesi Kızılot mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Antalya Havaalanından aldığı Alman turistleri Alanya'daki otellere götüren Kamil Demir idaresindeki 20 AGM 990 plakalı tur minibüsü lastiğinin patlaması sonucu refüjde bulunan çelik bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı.

Olay yerine itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans, jandarma ve trafik ekibi sevk edildi. Kazada, 12 Alman turistin yanı sıra araç sürücüsü de yaralandı. Araçta sıkışan 1 Alman turist, itfaiye ve sağlık ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulansla Manavgat'ta bulunan hastanelere kaldırıldı.

Kazayı gören bir sürücü ise kaza yapan aracın arkasında olduğunu, bir anda aracın lastiğinin patlamasıyla önce bariyerlere çarptığını sonra şarampole yuvarlandığını söyledi.

Asayiş Haberleri

Kütahya’da Çevik Kuvvet son bir haftada bin 110 şahsı kontrol etti
Annesinin acısını yaşarken, 8 aylık bebeği annesiz kaldı
75 yaşındaki kayıp kadından 150 saattir haber alınamıyor
Kaldırımda yürüyen kadını hayattan koparmıştı: O sürücü daha öncesinde de kaldırımda farklı bir kadına çarpmış
İzmir’de zehir tacirlerine helikopter destekli operasyon: 64 gözaltı
Su kanalında bulunan cesedin kayıp baş kısmını komandolar arıyor
Hem iş güvenliğini hem de canını hiçe saydı
Burdur’da kullandığı ATV’nin altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti
Havaya ateş eden yabancı uyruklu şahıslara sınır dışı
Başı kesilerek su kanalına atılan cesedin kimliği belli oldu