Türk askeri heyet “Güven Artırıcı Önlemler” çerçevesinde Yunanistan’da

Türkiye’yi temsilen Atina’ya gelen 4’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Akgül ve beraberindeki askeri heyet ile Türkiye’nin Atina Askeri Ataşesi Topçu Albay Ali Aktemur, Yunanistan 31’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı...

Türkiye’yi temsilen Atina’ya gelen 4’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Akgül ve beraberindeki askeri heyet ile Türkiye’nin Atina Askeri Ataşesi Topçu Albay Ali Aktemur, Yunanistan 31’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Türkiye ile Yunanistan her alanda güven tazeliyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye’yi temsilen Yunanistan’ın başkenti Atina’ya gelen 4’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Akgül ve beraberindeki askeri heyet ile Türkiye’nin Atina Askeri Ataşesi Topçu Albay Ali Aktemur’un Yunanistan 31’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını (Ferecik) ziyaret ettiği belirtildi.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İran Cumhurbaşkanı, kardeşim Sayın İbrahim Reisi ve heyetinin bir helikopter kazası geçirmiş olması bizleri derinden üzmüştür.”
Dışişleri Bakanlığı: “(İran’daki helikopter kazası) Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir"
İran Dini Lideri Hamaney’den Reisi hakkında ilk açıklama
Dışişleri Bakanlığı: "İran’daki helikopter kazasıyla ilgili gelişmeleri üzüntüyle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanı Reisi ve yetkililerin sağlıklı olmalarını temenni ediyoruz."
Dışişleri Bakanlığı: "(İran’daki helikopter kazası) Arama kurtarma faaliyetlerine her türlü desteğin sağlanması için harekete geçilmiştir."
İran Genelkurmay Başkanı Bakıri, Cumhurbaşkanı Reisi için orduyu harekete geçirdi
Komşu ülkelerden İran’a destek mesajı
İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin geçirdiği helikopter kazasının ardından yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” if...