Türkiye Basketbol 3. Lig

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Karabulut: 'Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz'

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, "Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

Karabulut, yaptığı açıklamada, pazar günü Ankara Ormanspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, iyi bir mücadele ile güzel sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

Ligde son üç haftaya girdiklerini belirten Karabulut, şöyle konuştu:

"Ankara Orman ile pazar günü karşılaşacağız. Daha sonra Gaziantep deplasmanı ve son hafta da Kuşadası Gençlik maçı ile ligi tamamlayacağız. Kritik haftalara giriyoruz. Çok iyi bir sezon geçirmedik. Zorlanıyoruz. Yeni bir ligdeyiz, Daha ağır ve imkanların zor olduğu bir ligdeyiz. Ama bu lige alışmaya çalışıyoruz. Belki bu sene iyi maçlar oynadık, iyi mücadeleler verdik ama şanssız şekilde yenildiğimiz, kazanamadığımız maçlar oldu.  Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu tecrübemizle önümüzdeki sezon daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum."

 

Yerel Haberleri

Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor
Dere kenarında ceketi ve takma dişleri bulunan yaşlı adamdan hala haber yok
Bahar Şenliği’nde renkli ve güzel görüntüler yaşandı