Türkiye bir kez daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu

Kalkınma Bakanı Yılmaz, IŞİD'in alıkoyduğu konsolosluk görevlilerinin kurtarılmasına ilişkin, ''Türkiye Cumhuriyeti bir kez daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu'' dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün alıkoyduğu konsolosluk görevlilerinin kurtarılmasına ilişkin, ''Türkiye Cumhuriyeti bir kere daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu'' dedi.

Elazığ Kalkınma Kurultayı'na katılmak için kente gelen Yılmaz, program öncesi matbuat mensuplarına yaptığı açıklamada, Musul'da alıkonulan Türk vatandaşlarının muvaffakiyetli bir operasyonla kurtarılmasının aşırı sevindirici olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

''Uzun zamandır bu haberi bekliyorduk. Başta aileleri olmak üzere tüm milletimizin gözü aydın olsun diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir kere daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu. Bütün kurumlarıyla tüm çabasını ortaya koydu ve aşırı şükür müspet bir sonuç elde edildi. Hepimizin gözü aydın olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle hadiseler de yaşamayız.''

Siyaset Haberleri

MHP lideri Bahçeli: "(28 Şubat davası hükümlülerinin tahliyesi) Cezaevinde güçlük çeken insanları dikkate aldığınızda bunu takdirle karşılamaktan başka bir şey düşünülmemelidir"
Nebi Hatipoğlu: "Vatandaşa yönelik vaatler sunulmasının önemi umarım kavranmıştır"
ABB Başkanı Yavaş’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı
CHP Genel Başkanı Özel, İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret etti
Terme’de binlerce Türk bayrağı dağıtıldı
Kosova’da barış ve huzurun teminatı: Türk askeri
YRP Genel Başkanı Erbakan: "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor"
Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"
Kaymakam Canpolat mahalle muhtarları ile bir araya geldi
Eski MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı, ölümünün 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı