Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığına tekrardan Murat Atalı seçildi

Türkiye Eskrim Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için tek aday olan Murat Atalı, 95 delegenin oyunu alarak tekrardan başkanlığa seçildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için tek aday olan Murat Atalı, 95 delegenin oyunu alarak tekrardan başkanlığa seçildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu Ankara Green Park Otel'de gerçekleştirildi. 106 delegenin katıldığı genel kurulda 98 oy kullanıldı, 3 oy geçersiz sayıldı. Seçime tek aday olarak giren Murat Atalı, 95 delegenin oyunu alarak tekrardan başkan seçildi.

Genel kurulda yaptığı konuşmada Atalı, göreve geldiği günden itibaren olimpiyatlara yönelik çalıştıklarını ifade etti. Atalı, "İstikrar ve atılım" sloganıyla delegelerin karşısına çıktıklarını ve hedeflerini önce 2016 Rio Olimpiyatları'na katılma, ardından da 2020 Tokyo Olimpiyatları olarak belirlediklerini kaydetti. Yeni dönemde olimpiyat hazırlıklarına ağırlık vereceklerini söyleyen Atalı, "2020 Tokyo Olimpiyatlarında madalya için mücadele edeceğiz. Olimpiyatlara, en az 4 sporcuyla gitme gibi bir hedefimiz var. Yeni yetenekleri keşfetme uğraşı içerisinde de olacağız" ifadelerini kullandı.

Murat Atalı başkanlığındaki Türkiye Eskrim Federasyonu yönetim kurulunda, İlker Ilgın, Arslan Narin, Ahmet Hakan Hayber, Fatih Erdöl, Abdurrahman Karataş, Murat Pehlivan, Alparslan Bayraktar, Halit Bostancı, Bilgehan Baydil, Serdar Taflan, Ahmet Bilge Anbarlılar, Nihat Gültekin, Sertaç Tuza, Uğur Aybeğ Kini yer aldı.

Spor Haberleri

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler: 60
Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı
Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik
Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu
Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"
İsmail Kartal: "Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"
Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"
Serdar Topraktepe: “Hakem takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı”
Kütahya Diriliş Spor Kulübü okçularından Türkiye üçüncülüğü
Fenerbahçe derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı