TÜSİKON Avrupa ülkeleri temsilciliği açıldı

Üretici ve Sanayici İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Başkanı Orhan Beşiktepe Avrupa Birliği temsilciliklerini Almanya'da açtıklarını açıkladı.

Üretici ve Sanayici İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Başkanı Orhan Beşiktepe Avrupa Birliği temsilciliklerini Almanya'da açtıklarını açıkladı.

TÜSİKON yönetim kurulu kararıyla Avrupa Birliği ülkeleri temsilciliği Almanya'da açıldı. Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Yunanistan ve İngiltere ülkeleri olmak üzere toplamda 27 devleti temsil edecek olan temsilciliğe iş adamı Süleyman Doğantekin atandı.

TÜSİKON yönetim kurulu olarak Türkiye ile Avrupa Birliği üye devletleri arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere çok önem verdiklerini ifade eden genel başkan Orhan Beşiktepe, "Hükümetimizin yürütmüş olduğu Avrupa Birliğine üye olma politikasının destekçisi ve takipçisiyiz" dedi.

TÜSİKON Avrupa Birliği temsilcisi Süleyman Doğantekin ise açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği devletleri arasında ki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla temsilciliğinin önemli bir yer edineceğinin farkındayız. Ticaretin yükselmesinde etkili olacağını biliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürecektir" diye konuştu.

Doğantekin TÜSİKON Başkanı iş adamı Orhan Beşiktepe ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.

Yerel Haberleri

Eyyübiye Belediyesi mali durumunu kamuoyu ile paylaştı
Seyyid Tâhâ-i Hakkâri ve Seyyid Abdullah-ı Şemdini Hazretlerinin kabri yenileniyor
Yunusemre Belediyesinde engelli birimi hayata geçecek
Antalya’nın kadın muhtarları bir araya gelip hem öğrendiler hem eğlendiler
İl Koordinasyon Kurulu toplandı
Üniversite şehir buluşmalarında ’Dünden bugüne Diyarbakır turizmi’ konuşuldux
Bebek Parkı sezona hazır
Özel bireyler ve aileleri kolları sıvadı, serada çilek üretimine başladı
Aksaray’da Atatürk Bulvarına yaya üst geçidi çalışmaları başladı
5,5 yıldır kalp nakli bekleyen Minik Esila Tüfekçi hayatını kaybetti