Tuvalet deliğinde ve oyuncak ayı içinde eroin ele geçirildi

Adana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları şok baskında oyuncak ayı ve tuvalet giderinde eroin ele geçirdi.

Adana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları şok baskında oyuncak ayı ve tuvalet giderinde eroin ele geçirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri, kentte "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Dağlıoğlu, Ulubatlı Hasan ve Meydan Mahallerinde önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Şok baskında, polislerin geldiğini gören ve delil bırakmamak için uyuşturucuyu tuvalete dökerek sifonu çekmeye çalışan bir şüpheli gözaltına alındı. Tuvalet içinde bulunan uyuşturucu madde polis tarafından delikten alındı. Ayrıca bir eve yapılan baskında ise oyuncak ayı içinde eroin ele geçirildi.

Baskında uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen Tuğba H. (27), Ahmet E. (31), Erol K. (30), Serkan B.(37), Gökhan B.(29), Serhat B. (21), Volkan K.(27), Soner Ö.(31) ve Cabbar B.(31) gözaltına alındı. Narkotim ekipleri, zehir tacirlerinin ev ve iş yerlerinde yaptığı aramada satışa hazır 200 gram eroin, 6,5 kilo gram esrar, 1 av tüfeği ve 1 adet ruhsatsız silah ele geçirirken narkotik köpeği "Coco" oyuncak ayının içinde gizlenmiş enjektör ve eroin buldu. adliyeye sevk edilen 9 zehir tacirinde 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı
Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı