TVF Başkanı Mutlugil, Tütüncü'yü ziyaret etti

TVF Başkanı Mutlugil:

ANTALYA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, "6-12 yaş  çocuk ve gençlerin aktif rol alacağı projelerde, lisanslı voleybolcu sayısını artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Mutlugil, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Kepez Belediyesinin başta voleybol olmak üzere birçok spora destek verdiğini belirten Mutlugil, birçok il ve ilçeyi, voleybol merkezi haline getirmek istediklerini bildirdi.

Gençleri ve çocukları sporla buluşturdukları zaman, ülkede sporda şiddet olaylarının da en aza ineceğine inandığını dile getiren Mutlugil, "6-12 yaş  çocuk ve gençlerin aktif rol alacağı projelerde, lisanslı voleybolcu sayısını artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de göreve geldiklerinde ilçede voleybol takımı olmadığını anlattı. Kepez'de ilk voleybol takımını kendilerinin kurduğuna işaret eden Tütüncü, "Çocukların ilçede ve şehirde sporla buluşmasına çok büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, Kepez'de, başta voleybol olmak üzere birçok branşta binlerce çocuğun, hem spor yaptığını hem de sağlıklı olarak yetiştiğini belirtti.

Yerel Haberleri

Dedesini çizmesiyle yeteneği ortaya çıkan otizmli Okan’ın resimleri hayran bırakıyor
Artvin’de kurbanlık koçun güvenli yolculuğu
ETÜ’de mezuniyet coşkusu yaşandı
Emre Er’in anısı köy okulu kütüphanesinde yaşatılacak
Kütahya’da Alaaddin Keykubat Camii’nin bakımsızlığı üzüyor
Tofaş araç ile karıştığı kazada can vermişti, dayısının sözleri yürek burktu
Ünlü televizyoncu Ayvalık’ta sokak hayvanlarıyla ilgili eyleme katıldı
Kütahyalı muhasebeciler piknikte buluştu
Boğazına erik kaçan 7 yaşındaki Hiranur Nevşehir’de toprağa verildi
Zabıta ekipleri marketleri denetledi