Kütahya’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Kütahya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince müşterek gerçekleştirilen çalışma neticesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgiler elde edilen E.G. isimli şahsın ikamet adresinde narkotik köpeği Thor'un da katıldığı arama yapıldı. Dolapta gizlenen uyuşturucu Thor tarafından bulundu. Aramada, 20.68 gram metanfetamin, 3 gram skunk, 1 tablet (14 adet) yeşil reçeteye tabi sentetik ecza, 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan düzenek, 2 adet av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Asayiş Haberleri

Alanya’da şampiyonluk kutlamasında boş araziye atılan meşale yangın çıkardı
Kutlamaları izleyen küçük çocuğa araba çarptı
Mersin’de feci kazaya tanık olan vatandaş o anları anlattı
Adana’da trafik kazası: 2 yaralı
Mersin’deki feci kazada gözyaşları sel oldu
Alanya’da drift yapan sürücüye ceza yağdı
Mersin Valisi Pehlivan: "10 vefatımız, 39 da yaralımız var"
Bakan Yerlikaya: "Mersin’deki kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus elçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazad...
Kayalıklardan düşen Kuşadalı dağcı hayatını kaybetti