Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan ’Bisiklet Yarışı’na yaklaşık 150 sporcu katıldı.Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük; 'Bisiklet yarışının kendilerini ve sporcuları ol...

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan ’Bisiklet Yarışı’na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük; "Bisiklet yarışının kendilerini ve sporcuları oldukça heyecanlandırdığını ifade eden bu tür etkinliklerle Ula Karabörtlen’in doğal güzelliklerini tüm dünyaya göstermeye çalışıyoruz. Ula’mızın bisiklet yarışlarındaki organizasyonlarla hem bisiklet şehri olduğunu gösteriyoruz hem de sporu halkla iç içe faaliyetlerle sağlamış oluyoruz. Ula’mızda, tarihi doğa spor organizasyonlarıyla başarılara imza atacağız” dedi.

8 kilometrelik parkurda farklı yaş kategorilerinde yarışan sporcular ödüllerini, Ula İlçe Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük’ün elinden aldı.

Türkiye Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "10 ilde Bölücü Terör Örgütüne yönelik düzenlenen ‘Bozdoğan-36’ operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı”
Azerbaycan Kars Başkonsolosu Alekberoğlu’ndan Rektör Levent’e ziyaret
Öğrenciler unlu mamul üretim tesisini gezdi
İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı
İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden ’lisanslı domuz çiftlikleri’ iddiasına yanıt: "Tamamen asılsız"
Yusuflu Köyü Hıdırellez ve Güreş Şenliği
İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmaları devam ediyor
AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 19 Mayıs temalı ödüllü yarışma