Ümit Özdağ fidan istedi, partililer süs biberi dalı dikti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, etkinlik yasağına tepki göstermek için Kilis Valiliği önündeki saksıya fidan dikilmesini istedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, etkinlik yasağına tepki göstermek için Kilis Valiliği önündeki saksıya fidan dikilmesini istedi. Yaklaşık 10 dakikalık bekleyişin ardından partililer saksıya fidan yerine bulabildikleri süs biberi dalını dikti.

Kilis Valiliğinin aldığı eylem, etkinlik yasağına tepki göstermek için Valilik binası önüne gelen Ümit Özdağ, Valilik Binası önündeki saksıya fidan dikerek tepki göstereceğini söyledi. Partililerden fiden isteyen Ümit Özdağ, Valilik Binası önünde fidan ve kürek gelmesini bekledi. Bekleyişin ardından partililer, fidan yerine buldukları süs biberi dalını saksıya dikti. Kürek bulunmaması nedeniyle ile ise partililer, biber dalını elleriyle toprağı eşeleyerek dikti. Bir süre dalın dikilmesini izleyen Özdağ'a ise kentteki esnaflar tepki gösterdi. Kent esnafı polisi ve insanları boş yere oyaladığını söyleyerek, Özdağ'a tepkisini ifade etti.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Öz’ü kabul etti
BBP Genel Başkanı Destici: "Terör örgütünün atadığı şahıslar gibi belediye yönetirlerse devlet gereğini yapar”
TBMM’de Fransa’nın Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına yönelik tezkere kabul edildi
Başkan Akın belediyenin borcunu belgelerle açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel’i kabulü sona erdi
Irak’ın kuzeyinde barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist teslim oldu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü.
Başkan Kurnaz: "İlkadım geleceği için iş birliğine hazırız"
Başkan Sandıkçı: “Canik’i projeler ve yatırımlarla yukarıya taşıyacağız"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne ilişkin kesin sonuçların 6 Mayıs’ta kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.