Ümit Öztürk 52 gün sonra düdük çalacak

FIFA kokartlı hakem Ümit Öztürk, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta verdiği tartışmalı kararların ardından tam 52 gün sonra Spor...

FIFA kokartlı hakem Ümit Öztürk, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta verdiği tartışmalı kararların ardından tam 52 gün sonra Spor Toto 1. Lig'de Balıkesirspor Baltok-Giresunspor müsabakasında düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemleri açıkladı. Yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK), bir süredir dinlendirilen Ümit Öztürk'e de uzun bir aranın ardından görev verdi. Son olarak 10 Şubat 2019'da Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği mücadeleyi yöneten ve verdiği tartışmalı kararlarla özellikle bordo-mavili camianın tepkisini çeken Öztürk, tam 52 gün sonra yeşil sahaya çıkmış olacak. FIFA kokartlı hakem, 3 Nisan Çarşamba günü Balıkesirspor Baltok-Giresunspor maçında düdük çalacak.

Spor Haberleri

Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu
Trendyol Süper Lig: Fenebrahçe: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)
Serdar Topraktepe’den derbide 3 değişiklik
İsmail Kartal’dan Beşiktaş maçında tek değişiklik
Bülent Uygun’dan Rey Manaj transferine ilişkin açıklama
Görme engelli öğrencisine maçı anlattı
Alanyaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda kadınlar 52 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, finalde Rusya’da Anastasiia Kool’u yenerek altın madalya kazandı.
Fahrudin Omerovic: - "Kalan maçlarda tüm riskleri alacağız"
Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor