Ümraniye’de kontrolden çıkan kamyonetin, iş yerinin duvarına çarptığı anlar kamerada

Ümraniye'de seyir halinde olan kasası yüklü kamyonet kontrolden çıkınca adeta ortalığı birbirine kattı.

Ümraniye'de seyir halinde olan kasası yüklü kamyonet kontrolden çıkınca adeta ortalığı birbirine kattı. Hızla ilerleyen kamyonet bir iş yerinin duvarına çarpıp yan yatarak durabildi. Kamyonetin kaldırıma çıkıp duvara çarpmasından kısa süre önce kaldırımda yürüyen kadın, kamyonetin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kamyonetin yoldan çıkıp iş yerinin duvarına çarpıp yan yattığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 MD 4073 plakalı, kasası yüklü olan bir kamyonet yokuş aşağı yolda seyir halinde olduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan kamyonet kaldırıma çıkıp bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi. Yan yatan kamyonetin sürücüsü ise yaralandı. Kazadan saniyeler önce kaldırımda yürüyen bir kadın, kamyonetin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Yan yatan kamyonet vatandaşların çabası ile düz konuma getirildi. Kamyonet daha sonra çekici yardımı ile olay yerinden götürüldü.

Kazaya tanık olan bir vatandaş, "Yukarıdan aşağı geliyordu. Kasası yüksekti. Aşağı inerken dengesini kaybedip kaldırıma çıkıyor. Olduğu gibi karşı duvara tosluyor. Oradan bir çocuk geçerken çocuğu kamyonet teğet geçiyor. O farkında değil" dedi.

Asayiş Haberleri

Dalaman’daki orman yangını, büyümeden söndürüldü
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Trekking yaparken düşüp yaralanan vatandaş hastaneye kaldırıldı
Aniden bastıran sağanak vatandaşı hazırlıksız yakaladı
Kilis’te 3 bin 280 araç denetlendi
Manisa Büyükşehir İtfaiyesinden samanlık yangınları uyarısı
Kakava ateşi yerli ve yabancı on binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
Ankara’da 13 ton 450 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi
Kakava Şenlikleri’ne giden gençlerin aracı alev aldı
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti