Umut Nayir’in golleri Ümraniyespor’a çare olmadı

Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu 7 gol, 2 asistlik performansla Ümraniyespor'un en skorer ismi olan Umut Nayir'in golleri kırmızı-beyazlılara çare olmadı.

Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu 7 gol, 2 asistlik performansla Ümraniyespor'un en skorer ismi olan Umut Nayir'in golleri kırmızı-beyazlılara çare olmadı. İstanbul temsilcisi, Umut'un rakip fileleri sarstığı 6 karşılaşmanın sadece 1'inden galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor, evinde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Ümraniye temsilcisinin tek golü 78. dakikada Umut Nayir'den geldi. Umut, böylece ligdeki gol sayısını da 7'ye çıkarmış oldu. 2 de asistli bulunan 29 yaşındaki futbolcu, kırmızı-beyazlıların en skorer oyuncusu konumunda yer alıyor.

Ancak Umut'un bu performansı da Ümraniyespor'un kötü gidişine çare olamadı.

Umut Nayir; ligde Kayserispor, Fatih Karagümrük, Corendon Alanyaspor (2), Medipol Başakşehir, Hatayspor ve Fenerbahçe ağlarını havalandırdı. Kırmızı-beyazlı takım ise söz konusu mücadelelerde sadece Alanyaspor'a karşı galip geldi. Kayserispor ve Hatayspor'la berabere kalan Ümraniyespor; Karagümrük, Başakşehir ile Fenerbahçe'ye de kaybetti.

Spor Haberleri

Bülent Uygun: "Arda Kardeşler’i bilseydim, Taha Akgül ve Sebahattin Öztürk’ü getirirdim"
Okan Buruk: "Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu"
Sakaryaspor’da Burak Süleyman’la da yollar ayrıldı
Özhan Pulat: "3 puan alamadık ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak"
Selçuk İnan: "Kazanamadık ama kaybetmedik de"
Turgutluspor U19 Takımı finalde
Alaşehir Belediyespor BAL’ı garantiledi
Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı
Kuyucak’ta şampiyonluk kutlamaları başladı
Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (Maç sonucu)