‘Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü’ sahibi DOU Teknoloji Takımı oldu

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen GİV Girişimcilik Ödülleri ve Türkiye Girişimci Buluşması Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen GİV Girişimcilik Ödülleri ve Türkiye Girişimci Buluşması Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törende "Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü" sahibi DOU Teknoloji Takımı oldu.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde KOSGEB, TÜGVA işbirlikleri ile düzenlenen "Türkiye Girişimci Buluşması" Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İki gün süren ve sergi alanlarının da yer aldığı organizasyonda; çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler ve "9. GİV Girişimcilik Ödülleri" töreni gerçekleştirildi. İş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya geldi.

Üniversiteler, teknoparklar, start-uplar ve Ar-Ge Merkezlerinden girişimcilerin projeleri yatırımcı ile buluşturulduğu organizasyonda, "Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü" sahibi Doğuş Üniversitesi (DOU) Teknoloji Takımı olma başarısını gösterdi.

Eğitim Haberleri

Akçaabat’ta robotik kodlama kursu yoğun ilgi görüyor
Liseler arası II. Milli Kültür Bilgi Yarışmasının ikinci turu yapıldı
Teknoloji ile buluşan kütüphanede okurlar tarihe yolculuk yapıyor
Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü renklendi
Kütahya Nafi Güral Fen Lisesinde KÜMATFEN sınavları
“Türkiye’deki üniversitelerin 73’ü kurumsal akreditasyona sahip”
BTÜ’de ‘Finans ve Ekonomide Sürdürülebilirlik’ ele alındı
Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nden DAK üyelerine yangın eğitimi
Tarsus’ta açılan ’Çocuk Gelişim Merkezi’ hizmete başladı
Özel öğrencilerden kendilerine özel pizza