Üniversite öğrencileri yarıştı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Maliye Kulübü tarafından 'Bilgi sizde söz bizde' isimli bilgi yarışmasının ilki düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Maliye Kulübü tarafından "Bilgi sizde söz bizde" isimli bilgi yarışmasının ilki düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilim Fakültesi'nde Maliye Kulübü tarafından birincisi olan "Bilgi sizde söz bizde" isimli bilgi yarışması yapıldı. KTÜ'de yapılan yarışmaya çok sayıda öğrenci ve akademisyenler katıldı. 6 grubun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada eleme turunda Hukuk, Uluslararası İlişkiler ve İşletme dallarında; yarı final turunda Maliye, Ekonometri ve Kamu Yönetimi dallarında; Final turu ise Muhasebe, İstatistik ve İktisat dallarında soruların sorulmasıyla son buldu.

Yarışmaya katılan gruplardan Dark Knights birinci, Ekonomistler grubu ikinci ve Maliye grubu üçüncü oldu. Derece yapan öğrencilere KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Dr. Öğr. Üyesi Tayyip Yavuz tarafından hediyeleri verildi. Yarışmaya seyirci olarak katılan öğrenciler arasında da kura çekimi yapılarak hediyeler dağıtıldı.

Üniversite öğrencileri yarıştı

Üniversite öğrencileri yarıştı

Türkiye Haberleri

İstanbul Adliyesi Uygulama Atölyesi açıldı
Özyiğit, 32 mahalle muhtarıyla buluştu
Sosyal medya yorumlarına, ürettiği 4 metrelik ekmekle cevap verdi
İGA: "Uçuş trafiği ve operasyon sorunsuz bir şekilde devam etmektedir"
Dragos Su Sporları Merkezi’nde her ay 164 vatandaş ücretsiz eğitim alıyor
Balıkesir Büyükşehir, OSB 3. Etap yol çalışmalarına hız verdi
Endemik vadi öğrencilerle parlıyor
Kocasinan, ihalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Kuyucak’ta atık getiren üretici sıvı gübre ile ödüllendirildi
Serbest Bölge’de yeni yönetimin ilk toplantısını gerçekleştirildi