Ünlü blogger Tufan İrfan’a Floransa’dan özel davet

Yaptığı kombin paylaşımlarıyla erkek giyim sektöründe adını duyuran bir anlamda modanın renkleri ve yönünü belirlediği söylenen Tufan İrfan, özel...

Yaptığı kombin paylaşımlarıyla erkek giyim sektöründe adını duyuran bir anlamda modanın renkleri ve yönünü belirlediği söylenen Tufan İrfan, özel davetli olarak Floransa'daki ünlü "Pitti Uomo" fuarına davet edildi.

Dünyaca ünlü markaların yeni moda dönemine ait tasarım ve renklerin belirlediği fuar bu yıl 13-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. En etkili sosyal medya aracılarından biri olan instagramda @tufanir adıyla fenomen olan İrfan, tüm dünyada takipçisi bulunan ve en çok tanınan bloggerlar arasında yer alıyor. Giyim tarzı ve seçtiği kombinlerle moda dünyasında adından söz ettiren ünlü blogger, daha önce birkaç defa Pitti Oumo'ya katılım gösterdiğini ama bu sene ilk defa fuarı düzenleyen firma tarafında özel davetli olarak katılacağını, bundan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Magazin Haberleri

Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.
Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk