Ünlü oyuncu Wilma Elles Hindistan’a açılıyor

İstanbul’da bir imza günü etkinliğine katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, Hindistan’da projeler gerçekleştirebileceğinin sinyalini vererek, “Bir program için Hindistan’a gitmiştim orada çok önemli insanlarla tanıştım, önemli projeler için görü...

İstanbul’da bir imza günü etkinliğine katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, Hindistan’da projeler gerçekleştirebileceğinin sinyalini vererek, “Bir program için Hindistan’a gitmiştim orada çok önemli insanlarla tanıştım, önemli projeler için görüştüm” dedi.
İstanbul bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen genç Yazar Ferhat Çoban’ın kitabının imza gününe ünlü oyuncu Wilma Elles de katıldı. Kitap okumanın önemine dikkat çeken Yazar Çoban, imza günü dolayısıyla çok gururlu olduğunu dile getirdi. İmza gününe katılan ünlü oyuncu Wilma Elles ise etkinlikte yer aldığı için mutlu olduğunu belirtilirken, “Bir program için Hindistan’a gitmiştim, orada çok önemli insanlarla tanıştım, önemli projeler için görüştüm. Öyle ki bu etkinliğe çok önem verdiğim için ayağımın tozu ile buraya katıldım” dedi. Tanıtım ise imza ve konuşmaların ardından sona erdi.

Kültür Haberleri

Büyükşehir’in Satranç Turnvası’nda hamleler yarıştı
Nevşehir 19 Mayıs’ı Mustafa Taş konseri ile kutlayacak
Maden Müzesi’nde edebiyat ve sinema söyleşisi
Selçuk beyaz perdede
"Çeşme’nin Tarihi Yapıları" sergisi Çeşme Kalesi’nde açıldı
Anadolu’nun Renkleri konserine büyük ilgi
Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği’nden Bursa’da bir ilk
Yarım asırlık şanlı mücadele ’Kurtuluşspor’ sergisi açıldı
Ünlü Ressam Sevil Duru, suya Kapadokya’da şekil verdi
Uşak’’ta Gençlik Festivali kortej yürüyüşüyle başladı