Ünlü sanatçı seyircilerin arasına dalınca herkes şaşkına döndü

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, sahneden inerek yanındaki tüm güvenlik görevlilerini gönderdi.

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, sahneden inerek yanındaki tüm güvenlik görevlilerini gönderdi. Seyircilerin arasında dakikalarca şarkı söyleyen Levent, özel birey ile de dans etti.

Dilovası ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, yaptıkları ile geceye damga vurdu. Alanı dolduran binlerce kişi, Haluk Levent'in şarkıları ile coştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Levent, konserinin büyük bölümünü seyircilerin arasında geçirdi.

"Yanımda kimse kalmasın"

İlk iki şarkısını sahnede seslendiren Levent, ardından sahneden inerek seyircilerin arasına daldı. Bu sırada yanında bulunan güvenlik görevlilerini de gönderen ünlü sanatçı, "Boşaltın önümü. Kimse kalmasın" diyerek herkesi yanından gönderdi. Ardından seyircilerin arasına dalan Haluk Levent, şarkılarını dakikalarca burada söyledi. Haluk Levent, kendisini dinlemeye gelen özel birey ile seyircilerin arasında dans etti. Ünlü sanatçı, kendisine gözlük uzatan hayranının gözlüğünü alarak taktı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Haluk Levent'e Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, teşekkür ederek çiçek verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da ünlü sanatçıya performansından dolayı teşekkür etti. Konseri Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay da izledi. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri ile seslendiren Haluk Levent, gecenin sonunda uzun süre alkışlandı.

Magazin Haberleri

TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.
Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk
Özel bir gün bekleyen çiftler nikah için 24 Nisan 2024 tarihini seçtiler
23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı