Ünye Belediyesi bayram öncesi sevindirdi

Ünye Belediyesi Kurban Bayramı öncesi özellikle çocuk ağırlıklı olmak üzere ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Ünye Belediyesi Kurban Bayramı öncesi özellikle çocuk ağırlıklı olmak üzere ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Ünye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve açılışı geçen ay yapılan Sosyal Yardım Mağazası'nda ihtiyaç sahibi ailelerin giysi ihtiyacı gideriliyor. Tamamen bağış usulü ile toplanan yeni giysiler bir mağaza konsepti şeklinde hazırlanarak ihtiyaç sahibi ailelerin beğenisine sunuluyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 400 aileye toplamda bin 650 parça giysi yardımı yapıldı.

Sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yapan ve göreve geldiği günden bu yana bu yönde çalışmalara ağırlık veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, alan el ile veren eli buluşturmak için projelere devam edeceklerini kaydetti. Başkan Çamyar, "Bu kapsamda Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana yaklaşık 2 milyon lira sosyal yardım gerçekleştirdi" dedi.

Yerel Haberleri

Op. Dr. Kamacı Gazze’deki vahşeti öğrencilere anlattı
Ağrı’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
Vali Mustafa Çiftçi, ‘Orman Benim’ etkinliğine katıldı
Başıboş köpekler, 60’dan fazla tavuk ve ördek yavrusunu telef etti
Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı
Bu okulu bitirenler evleniyor
19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri ile yaşanacak
GMKA destekliyor, bölge kadınları güçleniyor
Namazgah’ta eller yağmur için semaya kalktı
ER-VAK’tan Nafiz Bey apartmanının müzeye çevrilmesine teşekkür