Uşak’ta gezici tiyatro yeniden izleyicilerle buluştu

Uşak Belediyesi tarafından 'Tiyatro Her Yerde' sloganıyla yola çıkılan ve Uşak Şehir Tiyatrosu oyuncularından oluşan gezici tiyatro, yeniden vatandaşlarla...

Uşak Belediyesi tarafından "Tiyatro Her Yerde" sloganıyla yola çıkılan ve Uşak Şehir Tiyatrosu oyuncularından oluşan gezici tiyatro, yeniden vatandaşlarla buluştu.

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uşak Belediyesi Gezici Tiyatrosu, dün akşam Karakuyu ve Kuşluk Mahallesinde yeniden seyircilerle buluştu. Uşak Şehir Tiyatrosu oyuncularından oluşan ekibin ilk oyunları ise çevreye duyarlılığını konu alan Medusa Müzikali adlı oyun olduğu öğrenildi. Vatandaşlara keyif dolu anlar yaşatan tiyatro oyununun ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, tiyatro oyunlarının farklı mahallelerde de devam edeceğini ve Uşak Halkını düzenlenen oyunlara beklediklerini belirtti. Gezici tiyatro, etkinliklerine bu akşam Çevreköy'de, yarın akşam Muharremşah'ta, 28 Haziran'da Kuyucak Mahallesi'nde, 29 Haziran'da Ovademirler'de, 30 Haziran'da Hacıkadem'de, 1 Temmuz'da Yeşilkaraağaç'ta, 2 Temmuz'da İkisaray'da ve 3 Temmuz'da Kalfa'da devam ederek seyircilerle buluşacağı öğrenildi.

Kültür Haberleri

Uluslararası Urla Enginar Festivali başladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor
Burdur’da teke ve koçların güzellik yarışması renkli görüntülere sahne oldu
Restorasyonu biten mimari harikada ince işçilik kullanıldı
’Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu
Balıkesir’de kursiyerler korosunun konseri izleyenleri coşturdu
Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu
ASEV korosundan solistler geçidi
Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor
RTÜK Başkanı Şahin: "Özel hayatın gizliliğini ihlal sadece bizim yasamızda değil, TCK’nın 134. Maddesi gereğince de suçtur"