Usta DJ’den yepyeni bir albüm

Usta DJ Levent Özbay, Türkiye'nin sayılı tatil beldelerinden biri olan Çeşme Alçatı'da müzik kültürüne yeni bir soluk getirmek için yepyeni bir albüm...

Usta DJ Levent Özbay, Türkiye'nin sayılı tatil beldelerinden biri olan Çeşme Alçatı'da müzik kültürüne yeni bir soluk getirmek için yepyeni bir albüm çıkardı.

Hayat tarzını müziğe yansıtan İzmirli DJ Levent Özbay, Alaçatı eğlence kültürüne yeni bir soluk getirmek için "Made İn Alaçatı" adlı yepyeni bir albüm çıkardı. 2010 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla birçok başarılı işe imzasını atan Özbay, bu yazın hitlerinden Raving George – You're Mine, Daniel Fernandes, Natema, Enzo Siffredi, Platinum Doug gibi isimlerin içerisinde bulunduğu 13 parçalık album AJS etiketiyle tüm müzik marketler ve dijital platformlarda yerini aldı. Yıllardır Türkiye'nin tatil cenneti Alaçatı'da müzik kariyerine devam Eden Levet Özbay yeni albümü hakkında, "Made in Alaçatı'nın doğuşu yıllardır alaçatı da müzik yapıyor olmamdan kaynaklanıyor. Alaçatı'nın Türkiye'nin önde gelen elektronik müzik noktalarından.Bir çok festivalde burada yapılıyor. Ibiza ve Mykonos gibi örnekler varken Alaçatı'nın da böyle konsept bir albümü olmasına karar verdim ve albümümü çıkardım." dedi.

Usta DJ’den yepyeni bir albüm

Usta DJ’den yepyeni bir albüm

Magazin Haberleri

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk
Özel bir gün bekleyen çiftler nikah için 24 Nisan 2024 tarihini seçtiler
23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı
Bando kuran veliler, mahalleye 23 Nisan coşkusu yaşattı
Yalın 20. sanat yılını 40 bin kişiyle kutlayacak
Şarkılar otizimli bireyler için söylendi
Sahnelerin Diva’sından Mandalinci’ye tebrik
Nuri Alço’nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı