Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, narkotik ekiplerinin bir araçta yaptıkları aramada 121,38 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili olarak...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, narkotik ekiplerinin bir araçta yaptıkları aramada 121,38 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yaptıkları çalışmalarda; Gaziantep'ten sentetik uyuşturucu madde sevkiyatı olacağı bilgisini aldı. Çalışmanın kapsamını genişleten narkotik ekipleri, uyuşturucu maddenin taşınacağı otomobil ve şahıslarla ilgili gerekli bilgilere ulaştı. İçinde uyuşturucu ve 3 şahsın bulunduğu otomobil, Çeçenistan Caddesi'nde durduruldu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada 121,38 gram metamfetamin adlı sentetik uyuşturucu ele geçirildi. 3 şüpheli de gözaltına alınarak işlemleri için emniyete götürüldü.

Daha sonra Elbistan Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgusundan ardından Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Şüphelilerden M.Y. tutuklanırken; A.T. ve Ö.K. adlı şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye etti
Evdeki yangın tüpü patladı, 2 ahşap bina alev alev yandı
Osmaniye’de yağış hayatı olumsuz etkiledi: Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı
Polis, 2 şüpheliyi uyuşturucu maddeyle yakaladı
Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti
5. kattan düşen 92 yaşındaki kadın öldü
Antalya’da Pakistanlı kadın kanlar içerisinde ölü bulundu, öğretmen oğlu gözaltına alındı
Mersin’de polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralı
İflas eden firmanın alacaklıları kapıya dayandı
Burdur’da şizofreni hastası oğluyla birlikte yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu