Uyuşturucu satıcılarına yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında, 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapma...

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında, 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğünün ilk çalışmasında U.P. (30), V.D. (20), S.E. (25) K.Y. (23), A.T. (23) ve F.A. (31)'da yapılan üst, araç ve ev aramalarında 9 parça halinde toplam 11 gram gelen metamfetamin maddesi ile bir parça halinde bonzai ele geçirildi. Yapılan sorgulama sonucunda S.E. ve F.A., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

İlde Battalaltı olarak bilinen yerde yapılan diğer bir çalışmada ise H.Ş. (38), G.A. (37), M.Y. (39), E.Ş. (25) ve A.K. (25)'de yapılan üst ve araç aramalarında 3 parça halinde bonzai ele geçirildi. Şahıslardan A.K. ve H.Ş.'ye uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan gözaltına alındı, diğer şahıslar ise yapılan işlemlerin ardından salıverildi.

Türkiye Haberleri

Seçer: "Uyumlu, huzur içinde bir 5 yıl geçireceğiz"
Beyoğlu Belediyesi’nin borcu dijital ekranlara yansıdı
Bosna Hersek’te Arnaudiye Camii yeniden ibadete açıldı
Şoförler hariç herkesi suçladı, hainlikle itham etti
Kocaeli’de trafik kuralı ihlallerinin yüzde 40’ı kırmış ışık geçişlerinden kaynaklanıyor
Vali Çiçek: “Kayseri’nin huzurunun bozulmasına müsaade etmeyeceğiz”
Vali Pehlivan:" Kazaların yüzde 95’i insan kaynaklı hatalardan oluyor"
Kırklareli’de üniversite öğrencilerinden Filistin’e destek
Başkan Aydın’dan Bosnalı kardeşe ziyaret
Mantar aramaya giden genç tarihi mızrak ucu buldu