Uyuşturucu satıcısı 24 bin lirayla yakalandı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanan uyuşturucu satıcısının üzerinden 24 bin lira para ve uyuşturucu maddeler çıktı. Gözaltına alınan torbacı, adliyeye sevk edildi.Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme v...

İzmir’in Gaziemir ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanan uyuşturucu satıcısının üzerinden 24 bin lira para ve uyuşturucu maddeler çıktı. Gözaltına alınan torbacı, adliyeye sevk edildi.
Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, M.O. adlı bir kişinin Sarnıç Mahallesi’ndeki dükkanında uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılık talimatıyla iş yerinde yapılan aramada, esrar ve yeşil reçeteli ilacın yanı sıra kuru sıkı tabanca, 2 adet suçta kullanılan telefon ve 24 bin lira nakit para ele geçirildi. M.O.’nun Torbalı ilçesindeki evinde de bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan M.O., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Yağmaya teşebbüs ettiği iddiasıyla yargılanan Can Tanrıyar’ın davasının görülmesine devam edildi
Avcılar’da refüje çarpan motosiklet sürücüsü yola savruldu: Feci kaza anı kamerada
Kozan’da trafik kazası: 5 yaralı
Akşehir’de kural tanımayan motosiklet sürücülerine ceza
Diyarbakır’da otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Jandarma, son kullanma tarihleri değiştirilmiş 1,5 ton ketçap ve mayonez ele geçirdi
MSB: "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 5’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosikletle otomobil çarpıştı: 3 yaralı
(Özel) Hayat kurtaran 112 ambulanslarına EDS’den radar cezası şoku...
Evinde izinsiz kraliyet pitonu besliyordu: 25 bin lira ceza kesildi