Uyuşturucuyla mücadelede 9 kişi yakalandı

Tekirdağ'da Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve ticaretine karşı yürüttüğü mücadele kapsamında...

Tekirdağ'da Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve ticaretine karşı yürüttüğü mücadele kapsamında İnönü Mahallesi'nde 6, Atatürk Mahallesi'nde 3 kişiyi yakaladı.

Geçtiğimiz günlerde İnönü Mahallesi'nde denetim gerçekleştirilen emniyet ekipleri, devriye halindeyken 5 kişinin durumundan şüphelenerek yanlarına yaklaştı. Polisi görünce kaçmaya çalışan şüpheliler, kısa süren kovalamacanın ardından yakayı ele verdi. İçmek için aldıkları uyuşturucuları polislere teslim eden B.A., A.Y., E.D., M.K. ve M.M. adlı zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan, aynı gün yine İsmetpaşa Mahallesi'nde durumundan şüphelenilerek üstünde arama gerçekleştirilen E.U. isimli zanlı, 2 fişek bonzai ile yakalandı.

Polis ekipleri, öğlen saatlerinde de Atatürk Mahallesi'nde şüpheli bir araç içerisinde 3 kişiyi içmek için aldığı uyuşturucularla yakaladı. Ö.H., M.Ö. ve C.G. isimli zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken uyuşturuculara ise el konuldu.

Asayiş Haberleri

Tavşanlı’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı
AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya geri döndü
Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı
Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi
Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzlaştılar
Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu
Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı
Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı