Uzungöl’de ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı (2)

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl mahallesinde ATV'nin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl mahallesinde ATV'nin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

Olay, turizm merkezi Çaykara İlçesi Uzungöl'de bugün öğleden sonra meydana geldi. Uzungöl'de arazi aracı ATV kiralayan karı-koca Arap turist çift, Şekersu yaylası yolunda çevreyi gezdikleri sıra merkeze dönüşe geçtikleri esnada bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alan içerisinde yaklaşık 50 metre yuvarlandı. Olayı fark eden vatandaşlar jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Kazada yaralanan Sahharı Amnah Hussaına (36) jandarma ve vatandaşların yardımı ile bulunduğu yerden alınarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Alhazmı Said Hussana (44) isimli turist ise, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesi ile AFAD ve jandarmanın yarım saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden indirilerek otopsi için hastane morguna gönderildi.

Uzungöl’de ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı (2)

Uzungöl’de ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı (2)

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: "6 ilde düzenlenen ‘Mahzen-35’ operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi"
Kahramanmaraş’ta fabrika yangınının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Anne ve kızı feci kazada hayatını kaybetti
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanması...
6 ilde düzenlenen "MAHZEN-35" operasyonlarında; Antalya’da Engin Tatar, Balıkesir’de Mehmet Canbaz, Gaziantep’te Eyyüp Doğruer, Konya’da Recep Örnek, Mersin’de Okday Gün ve Uşak’ta Erkan Saltık’ın elebaşılığını yaptığı o...
ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterilerinde gözaltı sayısı bine ulaştı
Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi
Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”
Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem başlatıldı