Vali Aydoğdu gazetecilerle bir araya geldi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı sonrasında bugün gazetecilerle bir araya geldi. Vali Aydoğdu, gazetecilerin bayramını kutlayarak, Erzi...

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı sonrasında bugün gazetecilerle bir araya geldi. Vali Aydoğdu, gazetecilerin bayramını kutlayarak, Erzincan genelinde yürütülen çalışmalar hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Kamuoyunu doğru, tarafsız ve ilkeli bir biçimde bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getiren tüm basın mensuplarına teşekkür etti.
Programda Vali Hamza Aydoğdu’nun yanı sıra İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’da yer aldı.
Konuşmaların sonunda gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Vali Aydoğdu, şehre yönelik yapılan hizmetlere destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye Haberleri

Hakimler ve Savcılar Kuruluna atama kararları Resmi Gazete’de
Tatvan’da 10 dakikalık sağanak yolları dereye çevirdi
Prof. Dr. Görür: "’Benim ülkem deprem ülkesi’ diyelim, deprem dirençli yerleşim alanları yapalım, bu işi kökten çözelim"
Eryılmazlar Grup Şirketi’nden açıklama: "Karalama kampanyası ile en başta ülkemiz ekonomisine zarar verildiği bilinmelidir"
İngiltere, “enfekte kan” skandalı kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek
Çerkes Soykırımı’nda hayatını kaybedenler için yürüdüler
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında
Velilerden "İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapatılmasın" açıklaması
İran Cumhurbaşkanı Reisi için Kum kentinde cenaze töreni düzenlendi
Vali Çiçek: "Kadın Kooperatifleri büyük bir başarı hikayesi"