Vali Eldivan, Doğal Taş Fabrikası’nda incelemelerde bulundu

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Organize ve Sanayi Bölgesinde yer alan Doğal Taş Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.Bayburt’un taşını marka haline getiren, doğal taş sektöründe bilgi ve teknolojiye dayalı üretim yapan Doğal Taş Fabrik...

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Organize ve Sanayi Bölgesinde yer alan Doğal Taş Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.
Bayburt’un taşını marka haline getiren, doğal taş sektöründe bilgi ve teknolojiye dayalı üretim yapan Doğal Taş Fabrikası’nın üretim bantlarını gezerek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Eldivan, üretime ilişkin ilgililerden bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.
“Bayburt’ta işlenen taş 4 kıtaya ihraç ediliyor”
Bayburt taşının yanı sıra Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden çıkarılan doğal taşların işlenmesi amacıyla 2017 yılında kurulan fabrikadan 4 kıtaya ihracat gerçekleştiriliyor.
Bayburt başta olmak üzere birçok ilde çıkarılan doğal taşların işlendiği Doğal Taş Fabrikası’nda Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtasındaki 15 civarında ülkeye doğal taş satışı gerçekleştiriliyor.

Türkiye Haberleri

Efeler Belediyesi kreşlerinde indirimli ön kayıt başvuruları başladı
Büyükşehir’den dev İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Sultangazi’de küçük kızların İstiklal Marşı sevgisi
Son bir haftada aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hale getirildi
Niğde’de Trafik Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı
İstanbul’da ilk hac kafilesi, Harem Otogarı’ndan kutsal topraklara uğurlandı
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Bayraklı’da kitap bağışı kampanyası
MSB Kaynakları: "(F-16 tedariki) Taslak Teklif ve Kabul Mektupları üzerinde gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yaparak muhataplarımıza ilettik."
MSB Kaynakları: "(Yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerler) Bizim bütün üs bölgelerimizde paratonerlerimiz mevcut. Üs bölgesine konuşlanırken ilk kurduğumuz sistemlerden biri de paratonerlerdir. Sadece dün üs bölgeler...