Vali Yerlikaya, Kilis’e düşen roketle yaralanan Mustafa Kara’yı ziyaret etti

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Suriye'nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci gününde PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü tarafından...

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Suriye'nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci gününde PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü tarafından Kilis'e yapılan roketli saldırıda yaralanan Mustafa Kara'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Vali Ali Yerlikaya, Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve doktorlar ile birlikte Kilis'e yapılan roketli saldırıda yaralanan Mustafa Kara'yı ziyaret etti. Yerlikaya, yaralı Kara'yaa "geçmiş olsun" diyerek, acil şifalar temennisinde bulundu. Mustafa Kara'nın tedavi süreci hakkında doktorlarından bilgi alan Vali Yerlikaya, "İnanıyorum ki hastanemizde verilecek tedavi hizmetleriyle en kısa sürede tekrar sağlığınıza kavuşacaksınız. Devletimiz bütün imkanlarıyla yanınızdadır. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Kahraman Mehmetçiklerimiz, terör örgütlerine karşı milletimizin gönlünden geçenleri en güzel şekilde hayata geçirecek ve bölgemize yönelik terör saldırılarını önleyeceklerdir. Sizler müsterih olun" dedi.

Mustafa Kara ise Vali Yerlikaya'ya ziyaretli için teşekkür ederek, "Devletimiz, milletimiz sağ olsun. Allah Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin" diye konuştu.

Asayiş Haberleri

Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocuk, 21 düzensiz göçmen kurtarıldı
Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü
Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında
Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı
Sapanca Gölü’nde mahsur kalan 2 kişi AFAD ekiplerince kurtarıldı
Durdurulan otomobilden 2 çuval esrar çıktı
İzmir açıklarında 14’ü çocuk 29 göçmen yakalandı