Valilikten, zırhlı polis araç silahının ateş alması hakkında açıklama

Muş Valiliği, dün akşam saatlerinde Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın rutin devriye sırasında çukura girip çıkmasıyla kuledeki...

Muş Valiliği, dün akşam saatlerinde Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın rutin devriye sırasında çukura girip çıkmasıyla kuledeki silahın kazara ateş aldığını ve olayda yaralanan 10 yaşında çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, "23 Mayıs 2018 tarihinde saat 18.00 sıralarında Özel Harekât Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın ilimiz istasyon caddesi üzerinde rutin devriye görevini ifa ettiği esnada yol üzerinde bulunan çukura aracın girip-çıkması neticesinde zırhlı aracın kulesinde bulunan silah kazara ateş almıştır. Silahın ateş alması sonucu cadde de bulunan 10 yaşında bir çocuğumuz yaralanmıştır. Yaralı ivedi şekilde Muş Devlet Hastanesine intikal ettirilerek tedavi altına alınmış olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Bu olayın bir takım farklı niyet taşıyan kişiler tarafından asılsız söylenti ve yorumlarla farklı yönlere çekilmek suretiyle provoke edilmeye çalışıldığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak, olayda kusuru bulunan 3 personel tedbiren Valilik tarafından görevden uzaklaştırılmış ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da müfettiş görevlendirilmesi talebiyle yazı yazılmıştır. Ayrıca olay ile ilgili adli tahkikat Cumhuriyet Başsavcılığımızca devam ettirilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Asayiş Haberleri

Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Minik Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı
Otomobil tutkusu eceli oldu
Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı