"Vallahi gördüm bu sefer hey yavrum benim"

Bursa'da UFO gördüğünü zanneden bir kişinin video çekerken yaptığı yorumlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bursa'da UFO gördüğünü zanneden bir kişinin video çekerken yaptığı yorumlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. UFO gördüğünü zanneden masum köylü olarak vatandaşların yorum yaptığı videoda, görüntüyü çeken kişinin "Vallahi gördüm bu sefer, Subhanallah, hey yavrum benim" diyerek mutlu olması dikkat çekti.

Bursa semalarında geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında ışıkları yanıp sönen bir cisim farkeden bir kişi cep telefonuna sarılıp video çekmeye başladı. Video çeken kişi bir ara kendini tutamayıp kayıt sırasında hissettiklerini de sesli olarak dile getirdi. Uçan cismi bir yandan çekerken bir yandan da kendi kendine "Vallahi gördüm bu sefer, Subhanallah, hey yavrum benim, he he he, arkadaşlar çok net görüyorum, böyle kuş gibi süzülüp gidiyor, aheste aheste" şeklinde konuşması sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videonun altına UFO gördüğünü zanneden masum köylü şeklinde yorumlar yapan çok sayıda kişi uçan cismin İHA Bayraktar olduğunu gözlem faaliyetinde bulunduğunu söylediler.

"Vallahi gördüm bu sefer hey yavrum benim"

"Vallahi gördüm bu sefer hey yavrum benim"

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 52 şüpheliye tutuklama talebi
Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemette bulunan ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 52’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Ordu’da polis ekipleri, Trafik Haftası’nda vatandaşı bilgilendirdi
MSB:"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı