Van Büyükşehir Belediyesinden ‘Gökyüzü Gözlem Etkinliği’ için ücretsiz ulaşım hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte düzenlenen 'Gökyüzü Gözlem Etkinliği' için ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte düzenlenen "Gökyüzü Gözlem Etkinliği" için ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Büyükşehir belediyesinin de destekleriyle Van'da bu yıl ilk defa düzenlenen "Gökyüzü Gözlem Etkinliği" devam ediyor. Etkinliğe katılacak olan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamamaları için harekete geçen Van Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 20.00 ile 24.00 arasında 8 noktadan etkinlik alanına ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Ulaşım Daire Başkanlığınca belirlenen Beşyol Meydanı Halk Eğitim Merkezi, Şişli Öğretmenevi, YYÜ kampüs alanı, Edremit Kent Meydanı, Eski TOKİ, Yeni TOKİ, Kiracılar TOKİ ile Kalecik TOKİ olmak üzere 8 noktadan vatandaşlar etkinlik alanına taşınacak.

Siyaset Haberleri

TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum"
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davası) Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi’nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin derhal gerçekleştirilmesi çağrısında bulunuyoruz”
Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama
Gazze’de ateşkesin 42’şer günlük üç aşamadan oluştuğu iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. Batılı ülkeler başta olmak üzere...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile telefonda görüştü.