Van ve İstanbul’da çıkar amaçlı suç işledikleri tespit edilen 19 şüpheli gözaltına alındı

Van ve İstanbul'da organizeli çıkar amaçlı suç işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 19 şüpheli gözaltına...

Van ve İstanbul'da organizeli çıkar amaçlı suç işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 19 şüpheli gözaltına alındı.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Van Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Van Emniyet Müdürlüğünce yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, çıkar amaçlı suç işlemek için silahlı örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak, yardım etmek ve örgüt faaliyeti çerçevesinde; nitelikli yağma, tefecilik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, suçtan elde edilen mal varlıklarının aklanması, ölümle tehdit, kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, yağmaya teşebbüs ve yağma 6136 SKM suçlarını işledikleri tespit edilen; 21 şüphelinin yakalanması, olaya ilişkin suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesi ile soruşturmanın tüm yönleri ile aydınlatılabilmesi amacıyla 28 Eylül 2020 tarihinde Van ve İstanbul ilinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Asayiş Haberleri

77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 156 şüpheli yakalandı
77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Niğde - Ankara Otoyolu’nda otobüs şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı
Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye etti
Evdeki yangın tüpü patladı, 2 ahşap bina alev alev yandı
Osmaniye’de yağış hayatı olumsuz etkiledi: Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı
Polis, 2 şüpheliyi uyuşturucu maddeyle yakaladı
Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti
5. kattan düşen 92 yaşındaki kadın öldü
Antalya’da Pakistanlı kadın kanlar içerisinde ölü bulundu, öğretmen oğlu gözaltına alındı