Van’da terör operasyonu

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekiplerince alınan bir ihbar üzerine yapılan operasyonda silah ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekiplerince alınan bir ihbar üzerine yapılan operasyonda silah ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı, PKK/KCK terör örgütü mensubu teröristlerce önümüzdeki günlerde eylemlerde kullanılmak üzere Başkale ilçesi Aşağı Çaldıran Mahallesi Akal mezrası kırsalına el yapımı patlayıcı, silah ve mühimmat gömüldüğüne dair duyarlı vatandaşlardan ihbar aldı. Bunun üzerine harekete geçen Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı, 16 Kasım günü Şehit Uzman Jandarma 1. Kademeli Çavuş Kerem Aydın Operasyonunu icra etti. Operasyon sonucunda 1 adet AK-47 piyade tüfeği, 2 adet tabanca, 1 adet piknik tüpü ile hazırlanmış el yapımı patlayıcı, 1 adet uyku tulumu, 1 adet sırt çantası, 2 takım terörist kıyafeti ele geçirildi.

Bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonların, yine halkın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Asayiş Haberleri

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi
Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı
Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı
İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale
Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında
Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu"
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipl...
Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu