VASKİ’den su borcu olanlara müjde

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, su borcu olanların daha kolay ödeme yapabilmeleri için yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdi.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, su borcu olanların daha kolay ödeme yapabilmeleri için yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdi.

VASKİ'den yapılan açıklamada, 30 Haziran tarihine kadar olan su borçlarına yönelik yeni ödeme planı ile abonelerin daha rahat ödeme şartlarında borçlarını ödeyebilecekleri belirtildi. Açıklamada, "Resmi Gazetede yayınlanan 03.08.2016 tarihli ve 6736 sayılı karara göre, su borçlarına ilişkin ödeme koşuluna göre faiz affı ile yeni taksitlendirme kolaylığı sağlanıyor. Abonelerin bu kolaylıktan faydalanabilmeleri için 29 Ağustos ile 31 Ekim 2016 tarihleri arasında VASKİ ana hizmet binası, İpekyolu ilçesi su tahsilat veznesi ile tüm ilçelerde bulunan VASKİ şube müdürlüklerine başvurmaları gerekir. Abonelerin mağduriyet yaşamaması için bu tarihleri arasında kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, kira sözleşmesi, site yönetimi kararı (ortak giderler için), tapu fotokopisi ile belirtilen başvuru noktalarına müracaat etmeleri gerekir" denildi.

Yerel Haberleri

Rektör Özcan performansı öğrencilere taş çıkardı
Kent lokantasına yoğun ilgi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek mesajı
Gençlerden şehitlere vefa
Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı
Şahin, Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde yeni dönemi ve yatırımları anlattı
Araçlarında rahatsızlanan yolcuları işte böyle hastaneye yetiştirdiler
Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma eylemi
Doktorlar bildiri yayınladı: “Gazze’de yaşanan işgali ve soykırımı reddediyoruz"
Prof. Dr. Özden; Tarihi şahsiyetlerin mezarları gün yüzüne çıkarılmalı