Verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklar

Malatya İl Halk Sağlığı tarafından tarafından İstiklal İlköğretim Okulu'nda verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

MALATYA - Malatya İl Halk Sağlığı tarafından tarafından İstiklal İlköğretim Okulu'nda verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

İstiklal İlköğretim Okulu 3. sınıflarına Malatya İl Halk Sağlığı Müdürülüğü görevlisi Dr. Zeynep Kazgan Arıca aracılığıyla verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim veriliyor.

Eğitimle ilgili olarak, Dr. Zeynep Kazgan Arıca şunları söyledi, "Düzenlediğimiz bu etkinlikteki amacımız verem hastalığına karşı farkındalık oluşturmak ve çocuklarımıza bu hastalığı tanıtmaya çalışmaktır. Unutulmamalı ki toplumumuzun geleceğini oluşturacak olan İlköğretim çağındaki çocuklarımızın bu ve her konuda bilgi sahibi olmaları geleceğimiz açısından hayati önem arz etmektedir. Kurum olarak bilinçli fert sağlıklı toplum anlayışıyla bu tür etkinliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Eğitim Haberleri

Atılım Üniversitesi ve Ankara Barosu HUBİTEM Merkezi’nden sempozyum
Kastamonulu öğrenciler Makedonya ve Almanya’da staj yapacak
Köyceğizli hacı adayları seminerlerle hacca hazırlanıyor
‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’nın 10’uncusu Diyarbakır’da gerçekleşti
Anadolu Üniversitesi’nde kültür söyleşilerine Prof. Dr. Halil Berktay konuk oldu
ERÜ, THE 2024 Asya Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de
Tercanlı çiftçilere eğitim toplantısı
Uzmanından öğrencilere sınavlara dair tavsiyeler
BUÜ Veteriner Fakültesi’nde 46. yıl coşkusu
Aliağa’nın tarihi ve doğası TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı’nda renklendi