Veterinerlik Fakültesi Öğrencileri Burdan Yumurta’yı Ziyaret Etti

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik öğrenci grubu, hayvan besleme ve beslenme hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi...

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik öğrenci grubu, hayvan besleme ve beslenme hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay Deniz eşliğinde Burdan Yumurta tesislerini ziyaret etti.

Üretim ve paketleme tesisini gezen grup, Burdan Yumurta Canlı Faaliyetler Müdürü Hakan İsmet Tünaydın'dan tesis ve üretim prosesleri hakkında bilgi aldı. Burdan Yumurta tesisleri ile ilgili hayranlıklarını dile getiren öğrenciler, ziyaretin, bundan sonraki eğitimlerinde bir dönüm noktası olduğunu, sahadaki gözlemlerinin mesleki gelecekleri açısında çok ciddi faydalar sağladığını dile getirdi.

Ekonomi Haberleri

İş insanlarının vize sıkıntısı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: "Enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşumuzu koruduğumuzun altını çizmek isterim."
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: "Yıl sonu enflasyon beklentilerinin halen tahminlerimizin üzerinde olduğunu görmekteyiz."
Siemens’in prototip Megawatt Şarj Sistemi 1MW şarj sağladı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Salgın sonrası yeniden şekillenen tedarik zincirleri, stratejik rekabet ve küresel ticarette parçalanma; dost ve yakın ülkelerden tedarik eğilimini artıyor."
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılı ilk çeyreğinde yıllık mal ihracatı 257,6 milyar dolara, turizm gelirleri ise 56,3 milyar dolara ulaştı."
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Yıllık dış ticaret açığındaki iyileşme eğilimi sekiz aydır kesintisiz devam ediyor. Martta yıllık dış ticaret açığı önceki yılın aynı ayına göre 26 milyar dolar iyileşerek 92 milya...
Sempa Pompa’ya ihracat ödülü
ANTGİAD ile İNKAY arasında İnsan Kaynakları İşbirliği Protokolü
Konya Ticaret Odası Meclisi’nde yapay zeka konuşuldu