Vitraspor kendi saha seyirci önünde 3 puanı aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 4'üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor'u yenerek 3 puanla...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup 4'üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor, İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor'u yenerek 3 puanla tanıştı.

Bozüyük İlçe Stadı'nda oynanan BAL 12. Grup 4'üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha seyirci önünde Kartal Bulvarspor'u 2-1 yenerek 3 puanla tanıştı. Maçın orta hakemi Onur Bingöl'ün başlama düdüğünden sonra iki takımda birbirlerine üstünlük kurmak için ataklar geliştirmeye başladılar. Maçın 30'uncu dakikasından konuk takım Hakan Öztürk'ün golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra Vitraspor Fatih Tüfek'le durumu 1-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. Maçın ikinci yarısına daha iyi bir futbolla başlayan Vitraspor, yakaladığı sayısız pozisyonu gole çeviremedi. Maçın 81'inci dakikasında Hakan Demir'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Maçta başka gol olmazken, puanını 4'e çıkardı. İstanbul temsilcisi Kartal Bulvarspor bu mağlubiyet sonrası ilk yenilgisini alarak 1 maç eksiğiyle 6 puanda kaldı.

Öte yandan 5'inci haftada Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor haftayı BAY geçerken, 6'ncı hafta deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak.

Spor Haberleri

Konyaspor’da Omerovic’in durumu yönetim toplantısında belli olacak
İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık”
Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli”
Selçuk İnan: "Çok bir şey söyleyecek durumda değilim"
Abdullah Avcı: "Trabzonspor vazgeçmeyeceğini gösterdi"
Paris Saint-Germain üst üste 3. kez şampiyon
Onuachu: "İkinci yarı iyi bir karakter ortaya koyduk"
Alaçatıspor sahasında 1-0 mağlup oldu
Zorlu maçın galibi Çeşme Belediyespor oldu
Trendyol Süper Lig: Çaykur Rizespor: 2 - MKE Ankaragücü: 2 (Maç sonucu)