Welbeck’in menajerinden Türkiye açıklaması

Galatasaray ile anlaştığı ileri sürülen Danny Welbeck için Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri Serhat Altıncı, 'Yurt içi ve yurt dışı birçok...

Galatasaray ile anlaştığı ileri sürülen Danny Welbeck için Türkiye haklarını elinde bulunduran menajeri Serhat Altıncı, "Yurt içi ve yurt dışı birçok teklif var ama ülkemizden henüz bir takımla masaya oturup görüşmedik" dedi.

Adı son günlerde Galatasaray başta olmak üzere Türk kulüpleri ile anılan Danny Welbeck'in menajeri Serhat Altıncı, İHA'ya açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile anlaştığı iddialarına açıklık getiren Altıncı, Türkiye'de bir takımla henüz görüşme sağlamadıklarını belirterek, "Basında çıkan transfer haberlerinin tam aksine henüz ülkemizden herhangi bir takımla görüşme sağlamadık. Elimizde yurt içi ve yurt dışı birçok takımın talebinin olmasının yanında, elbette ki gerekli şartlar oluşturulursa biz de oyuncumuzu ülkemiz sahalarında görmeyi çok arzu ederiz" diye konuştu.

Bonservisi elinde bulunan Welbeck, sağ-sol kanatın yanı sıra santrforda da forma giyebiliyor. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Arsenal'de 14 maça çıkıp 5 gol 1 de asist yaptı.

Spor Haberleri

Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı
Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”
İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”
İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyoruz"
Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama
TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı
TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 2
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)