Yabancı uyruklu tek teker magandalara ceza yağdı

Maltepe'de motosikletleri ile tek teker üstünde seyahat ederek hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye atan yabancı uyruklu motosiklet...

Maltepe'de motosikletleri ile tek teker üstünde seyahat ederek hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye atan yabancı uyruklu motosiklet sürücüleri yakalandı. Şahıslara rekor para cezası kesildi.

34 MR 075 plakalı motosiklet sürücüsü A.M., 41 MA 1236 plakalı motosiklet sürücüsü İ.N. ve 41 AFF 233 plakalı motosiklet sürücüsü B.A. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan trafik magandalarına toplamda 8 bin 917 TL para cezası kesildi. Sivil Trafik ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında motosiklet sürücüleri A.M., İ.N. ve B.A. Türk Ceza Kanununun 179/2 ( Kara, Deniz Hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, üç (3) aydan iki (2) yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.) maddesine istinaden adli işlem yapılmak üzere Kartal Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkez Amirliğine teslim edildi.

Asayiş Haberleri

Paraşüt kazasında yaralanan şahsı UMKE ve JAK ekipleri kurtardı
Avcılar’da balkonu çöken 6 katlı binanın tahliyesine karar verildi
Trafikte tartıştığı kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
Yaşama 22 gün tutunabilen Tuğçe, Denizli’yi yasa boğdu
Likya yolunda ayağı kırılan Avusturyalı turisti JAK timi kurtardı
Uyuşturucu dolu çantayı bir araçtan diğerine teslim ederken suçüstü yakalandılar
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 13’e yükseldi
Trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet veren kamyonet sürücüsü tutuklandı
Bingöl’de 2 ayda aranan 104 kişi yakalandı
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi