Yağlıdere Belediyesinin çalışmaları

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, kendi dönemlerinde ilçeye 13 projeyi kazandırdıklarını söyledi.Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, kendi dönemlerinde ilçeye 13 projeyi kazandırdıklarını söyledi.

Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye AK Parti gelmeden önce köylerde ve mahallelerde yollarda bir metre beton ve asfalt  olmadığını ifade etti.

AK Parti dönemiyle beraber köylerde ve mahallelerde her dönem farklı farklı çalışmalar yapıldığını dile getiren Kırhasanoğlu, "Bizim dönemimizde ilçeye altyapı projesi, yeni belediye hizmet binası, şehirler arası otobüs terminali, Kepeç kaynak suyu projesi, Sağsıağzı Deresi ve Müezzinli Deresi ıslah projesi, atık su arıtma projesi, futbol sahası projesi, dere ıslah projesi, Anadolu Lisesi projesi, üst yapı projesi, Günece Mahallesi'ndeki kaya ıslah projesi, Afet konutları projesi tamamlanarak ilçenin hizmetine sunuldu" dedi.

Yeni dönem projeleri arasında ise üç köprü projesinin olduğunu, bunun bir tanesinin tamamlanarak hizmete açılacağını kaydeden Kırhasanoğlu, ilçeye spor salonu ile yüksek okulun açılması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Güncel Haberleri

Başkan Geçit, istişare toplantısına katıldı
Malatya’da ’Trafik ve İlkyardım Haftası’ etkinliklerle kutlandı
Çok sevdiği eşinin ardından kitap çıkardı
Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı
Kadın servis şoförü erkeklere taş çıkartıyor
Malatya’da yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu
İki ayrı kazada: 3 kişi yaralandı
Kontrolden çıkan araç istinat duvarına çarptı: 4 yaralı
Malatya tarımının sorunları konuşuldu
Geçit: “Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz”