Yalova sahilleri aralıksız temizleniyor

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü doğu sahil bandı, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkı kıyı şeridinde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Yalova Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda her iki sa...

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü doğu sahil bandı, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkı kıyı şeridinde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yalova Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda her iki sahil kesiminde bulunan kumsalda, kumsal temizle aracı ile sahiller temizlenirken, kepçe ile de kıyıya vuran yosunlar kıyı şeridinde toplanıyor. Ayrıca ekipler kayalık bölgelerde ve Bad Godesberg parkı kısmında yosun temizliği yapıyor.
Vatandaşların yoğun olmadığı saatlerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten yetkililer, “Belediyemiz envanterinde bulunan traktör, kumsal temizleme ve yine kumsal temizlemede kullanılan tırmık ile vatandaşlarımızın yoğun olmadığı saatlerde kumsallarımızı temizliyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda ayrıca sahil kısmına ve kayalık alanlarda bulunan yosunların temizlemesini yaparak oluşabilecek kokunun önlemlerini alıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yaşam Haberleri

Yüksekova’da mayıs ayı kış mevsimini aratmıyor
Adana’da endemik ‘çorak yoncası’ görüntülendi
Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
Başsavcılık sondaj patlamasının neden olduğu kirlilikle ilgili soruşturma başlattı
Sinop’ta 850 adet avcı böcek doğaya salındı
Yüksekova’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı
Trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi
Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Meclisi toplandı
Büyükşehir ‘ücretsiz otopark’ alanlarında görev başında
Öğrencilerin düzenlediği “Tükettikçe Tükeniyoruz Başka Dünyamız Yok” paneline yoğun ilgi