Yalovalı Veteranlar Sahaya İndi

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi'nde ilk santralar yapıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bul yıl ikincisi düzenlenen Yalova Group Veteranlar Ligi'nde ilk santralar yapıldı. Yalova Tuğrul Şener Stadyumu'ndaki turnuvada 8 takım mücadele ediyor.

Bu yılki turnuvanın açılış maçı Yalovaspor ile Esenköyspor arasında oynandı. İlk yarısını 4-2 galip kapatan konuk ekip maçı da 6-3 kazarak üç puanı kaptı. Günün diğer maçında ise Yeşilovaspor ile Yalova Minibüsçüler Odası kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısında futbolseverler tek gol izlerken, ikinci yarıda bulduğu gollerle Yalova Minibüsçüler Odası maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, "Şölen havasında geçecek olan turnuvamız güzel maçlarla başladı. Katılan sekiz takıma da başarılar diliyorum. Organizasyona sponsor olan Yalova Group'a ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 0
THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78
Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 78 - Tofaş: 80
Müdür Kılıç’tan Yalova’ya yeni yatırım müjdesi
Cengiz Şeremet hayatını kaybetti
11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
Geleneksel Türk Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu Manisa oldu