YAPIDER’den Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’e ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 12 Eylül'de idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu Yapı Endüstri Meslek ve İnşaat Teknik Liseleri...

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 12 Eylül'de idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu Yapı Endüstri Meslek ve İnşaat Teknik Liseleri Mezunları Derneği'ni (YAPIDER) ağırladı.

12 Eylül'de daha 17 yaşındayken idam edilen Erdal Eren'in okul arkadaşlarının kurduğu YAPIDER üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti. Geçtiğimiz Mayıs ayında Kuşadası'nda bulunan Kenan Evren Caddesi'nin adının değiştirilerek, Erdal Eren yapılmasındaki destekleri ve katkıları için Taşdelen'e teşekkür eden YAPIDER'liler, derneklerinin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi de aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdelen, YAPIDER'in çalışmalarına ve projelerine destek vereceği sözünü verdi. Yeni projeleri için Çankaya'dan destek sözü alan YAPIDER'liler, Başkan Taşdelen'e mermerden bir hatıra plaketi de sundu.

Yerel Haberleri

Özel bireyler için önemli çalıştay
Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı
Diyarbakır’da diyabet okulundan 609 hasta mezun oldu
Kuyulu köyünde Çocuk ve Kadın Destek Merkezi kuruldu
Bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Burhaniyeli gençler Aren bebek için festival düzenledi
Zonguldak’ta bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi
Kitap okutan market
Hisarcık Hamamköy’de imece usulü sulama kanalı temizliği
Başkan Akın, hayvan pazarının şartlarını iyileştirecek